Alperne • Se flere billeder

  Klik og du får et større billede
  Grossglockner


  Vi har på vores mange ture til alperne besøgt mange forskellige lande. Østrig, Schweiz, Italien og Frankrig. Hver især med deres eget kendetegn.

  alpeblomster Når det handler om aktiv ferie med vandreture er vores favorit de franske alper, nærmere bestemt Chamonix området.

  Området byder på en mængde afmærkede vandreture både i højderne og nede i dalen. Der er desuden et stort udbygget liftsystem, der også har åbent om sommeren.  Læs mere under:
 • aktiv ferie.

  Også området omkring Rhone dalen i Schweiz byder på flotte ture.

  Grand Balcon Nord ved Mont blanc I de italienske alper har vi boet ved Lago Maggiore, hvor højderne ikke er så store, til gengæld er vejret som regel dejligt og varmt om sommeren, og der er mange udflugtsmuligheder også med kulturelt indhold.

  Østrig byder på rigtig mange gode vandreområder.
  Vi har været i Voralberg, Salzburgerland, Steiermark og Kärnten med det gode klima.

  I Østrig og Schweiz skal man være forberedt på dårligt vejr med regn og skyer, hvilket dog ikke afholder os fra at tage dertil. Turen ad Grossglockner Hochalpenstrasse er forrygende.

  Tag jer god tid og stop op ved alle de flotte udsigter.

  Vi så masser af murmeldyr, der legede på bjergskråningerne og floraen med alperoser, enzian og mange forskellige stenplanter er meget smuk.


      Her er så de professionelle   
  Til toppen