Hvem er vi?

  Vibeke   TorbenVi er et ægtepar i vores bedste alder, der efter et langt og travlt arbejdsliv nu lever et aktivt liv i den tredie alder.

Tilsammen har vi 4 børn og 11 børnebørn, hvilket vi nyder og er meget optaget af.

Vi holder af at røre os, og er heldigvis begunstiget med et godt helbred. Tiden går med hus, have, en stor dejlig vennekreds og mange interesser. Interesser som frivilligt arbejde, teater, film, bøger, motion, fotografering, naturen og ikke mindst rejser med et aktivt indhold, som det fremgår af hjemmesiden.

Rejserne arrangerer vi selv, eller tager på pakkerejser. Ved selv at arrangere turene, opnår man en frihed, der giver mulighed for at nå ud i hjørnerne og i dybden på destinationen.

Men også på charterrejser kan man arrangere en masse selv. Lejer man bil eller tager man lokalbussen eller toget rundt, kommer man meget tættere på dagliglivet.

Vi nyder vandreture, gerne i bjergene, men også fremmede kulturer, historien, stemningen, maden, klimaet og befolkningen.

Turene har ført os vidt omkring og har givet os mange gode oplevelser. Vi håber, dagbøgerne kan give inspiration til gode rejseoplevelser.

God fornøjelse.

Vibeke og Torben Quist


Til toppen